Skip to main content

Disclaimer

De website van Eef Advocatuur is met de grootst mogelijke zorg opgemaakt. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie, voor algemeen gebruik en houdt geen advies in. Er kunnen geen rechten aan de informatie op de website van Eef Advocatuur worden ontleend.

Eef Advocatuur is niet aansprakelijk voor enige schade welke is of kan ontstaan als gevolg van (in)direct gebruik van onjuiste, verouderde of incomplete informatie op deze website. Elk gebruik dat u maakt van de informatie op onze website komt voor uw eigen risico. Voor zover onze website hyperlinks bevat naar andere websites, staat Eef Advocatuur niet garant voor de beschikbaarheid van deze websites noch is zij verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Alle rechten van intellectuele eigendom op deze website en op de nieuwsbrieven berusten uitsluitend bij Eef Advocatuur. De informatie die u ter beschikking wordt gesteld mag uitsluitend voor eigen doeleinden worden gebruikt. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om (delen van) deze website en (delen van) de nieuwsbrieven, ongeacht de verschijningsvorm ervan, te wijzigen of te bewerken, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, te distribueren, tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden of een link, hypertext link of deeplink te creëren tussen de website van Eef Advocatuur en een andere internet site, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Eef Advocatuur.

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het bezoek en gebruik van deze website van Eef Advocatuur en alle informatie, aanbevelingen en/of andere diensten die u worden aangeboden via deze website. Door het gebruik van deze website wordt u geacht van deze gebruiksvoorwaarden kennis te hebben genomen en deze te hebben aanvaard.

Een gratis kennismaking

Letselschade opgelopen? Eef Advocatuur staat voor je klaar. Terwijl jij je concentreert op je herstel, regelen wij de rest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vertel ons jouw verhaal

Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.