Skip to main content

Onze missie:
van letsel naar herstel

Bij Eef Advocatuur staat jouw herstel centraal. Wij nemen de schaderegeling voor jou uit handen en zorgen voor financiele rust. Jij richt je op je herstel en wij regelen de rest.

Eef Advocatuur over eef profielfoto

Eva Spijkerman

Eva Spijkerman is een geboren en getogen Brabantse. Vanwege haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit is zij naar Rotterdam verhuisd. Daar is zij na het behalen van haar masterdiploma Aansprakelijkheid & Verzekering gebleven.

Vanaf september 2014 is Eva werkzaam in de advocatuur en begin 2015 is zij beëdigd als advocaat. Sindsdien houdt zij zich dagelijks bezig met letselschade. Eva heeft ruim negen jaar bij een gerenommeerd advocatenkantoor gewerkt en daar de kneepjes van het vak geleerd. In 2020 heeft zij de Grotius specialisatieopleiding personenschade met succes afgerond, waarna zij is toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Het bijstaan van slachtoffers van letselschade geeft Eva enorm veel voldoening. Zij zet zich dagelijks met hart en ziel in voor mensen met letselschade. Eva staat bekend om haar persoonlijke benadering. Zij is betrokken en meelevend in jouw situatie. Voor Eva is het belangrijk dat jij je gehoord voelt. Zij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt.

Eva heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofdrechtsgebied Letselschaderecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten te minste tien opleidingspunten op dit rechtsgebied te behalen.

Lidmaatschappen Eva

"Een ongeval heeft een enorme impact op het leven van slachtoffers van letselschade. Het geeft mij enorm veel voldoening om juist die mensen te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen."

Eef Advocatuur - Eva Spijkerman

LSA-advocaat

De titel LSA advocaat is een beschermde titel, die niet door alle advocaten mag worden gevoerd. Er zijn circa 350 advocaten die aan de strenge kwaliteitseisen van de Vereniging van Letselschade Advocaten (de LSA) voldoen en zich LSA advocaat mogen noemen. Door de strenge kwaliteitseisen die de LSA aan haar leden stelt, is het LSA lidmaatschap het hoogst haalbare keurmerk op het gebied van letselschade.

Eef Advocatuur over eef LSA advocaat

Wist je dat?

18.000

Nederland telt ongeveer 18.000 advocaten.

350

350 advocaten mogen zich LSA advocaat noemen.

500 uur

Zij besteden ten minste 500 uur per jaar aan letselschadezaken.

Opleidingen

Jaarlijkse verplichte opleidingen op het gebied van letselschade.

Een gratis kennismaking

Letselschade opgelopen? Eef Advocatuur staat voor je klaar. Terwijl jij je concentreert op je herstel, regelen wij de rest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vertel ons jouw verhaal

Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.