Skip to main content

Eerste kennismaking
is altijd gratis

In de meeste gevallen kost een letselschade advocaat jou helemaal niets.

Eef Advocatuur kosten heldere afspraken

Heldere prijsafspraken

In de meeste gevallen kost een letselschade advocaat jou helemaal niets. Als de aansprakelijkheid eenmaal is erkend, komen onze kosten namelijk in principe voor rekening van de aansprakelijke partij. Onze declaraties worden rechtstreeks naar de aansprakelijke partij gestuurd.

Is de aansprakelijkheid nog niet erkend? Dan maken wij vooraf heldere afspraken over de kosten. In sommige gevallen kan een vaste prijsafspraak worden gemaakt. Bijvoorbeeld bij een haalbaarheidsonderzoek om te beoordelen of jouw schade voor vergoeding in aanmerking komt.

Gefinancierde rechtshulp

In sommige gevallen kom je in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp. De Raad voor Rechtsbijstand betaalt dan het grootste deel van de advocaatkosten. Jij betaalt slechts een eigen bijdrage. Wij kunnen voor jou nagaan of jij hiervoor in aanmerking komt.

Rechtsbijstand of letselschade advocaat

Heb je een rechtsbijstandverzekering afgesloten? In principe kunnen zij jouw zaak behandelen. Maar je kunt ook kiezen voor een gespecialiseerde letselschade advocaat. Wanneer de aansprakelijkheid eenmaal erkend is, brengen wij onze kosten rechtstreeks bij de aansprakelijke partij in rekening. Voor het onverhoopte geval dat wij op enig moment in jouw zaak naar de rechtbank moeten, maken wij bij jouw rechtsbijstandverzekering een voorbehoud voor de kosten van die gerechtelijke procedure.

Loopt jouw zaak bij de rechtsbijstandsverzekering en is het nodig om naar de rechter te gaan, dan heb jij het recht om zelf een advocaat te kiezen. Dit heet het recht op vrije advocaatkeuze. Het wordt aanbevolen een gespecialiseerde letselschade advocaat te kiezen. Onze kosten worden dan door de rechtsbijstandverzekering vergoed.

Second opinion

Ben je niet tevreden over de behandeling van jouw zaak door jouw huidige belangenbehartiger? Wij kunnen voor jou een second opinion uitbrengen. Een second opinion is een onafhankelijk advies over de haalbaarheid en juiste aanpak van jouw zaak. Daarna kunnen wij de behandeling van jouw zaak eventueel overnemen. Het kan ook voorkomen dat jij niet tevreden bent over de behandeling van jouw zaak bij de rechtsbijstandverzekering. In dat geval kunnen wij op kosten van de rechtsbijstandverzekering een second opinion uitbrengen.

Derdengelden

Eef Advocatuur ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen Stichting Derdengelden ter beschikking.

Een gratis kennismaking

Letselschade opgelopen? Eef Advocatuur staat voor je klaar. Terwijl jij je concentreert op je herstel, regelen wij de rest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vertel ons jouw verhaal

Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.