Skip to main content

Het gezicht achter Eef Advocatuur

Welkom op de nieuwe website van Eef Advocatuur! Wij zijn trots om online onze deuren te openen en geven jou graag een kijkje achter de schermen.
Eef Advocatuur blogbericht profielfoto Eva
Eva Spijkerman
31 januari 2024

Even voorstellen: wie is Eva Spijkerman?

Mijn naam is Eva Spijkerman, de oprichter van Eef Advocatuur. Deze blog wordt geschreven vanuit het zonnige Lanzarote. Een moment van stilte voor de storm, voordat Eef Advocatuur daadwerkelijk is geopend. Maar ik ben er klaar voor! Ik verheug mij erop om jullie de komende tijd een kijkje achter de schermen te geven bij Eef Advocatuur. Dat zal ik doen via Instagram: Eef Advocatuur. Waar jullie mij uiteraard kunnen volgen. Maar voor nu alvast een kleine sneakpreview.

Een Brabantse in Rotterdam

Als geboren en getogen Brabantse geniet ik van de kleine dingen van het leven. Het inruilen van het gezellige Brabant voor Rotterdam was een echte cultuurshock. Maar de directe Rotterdammers en de bruisende stad die volop in ontwikkeling is bevallen mij wel. Uiteindelijk heb ik na mijn rechtenstudie besloten om in Rotterdam te gaan werken bij een gerenommeerd advocatenkantoor en daar de kneepjes van het vak te leren. Ruim negen jaar heb ik mij daar met hart en ziel ingezet voor slachtoffers van letselschade. Maar dan gaat het toch kriebelen. En zo is Eef Advocatuur ontstaan.

eef advocatuur actueel nieuws eva spijkerman

Eef Advocatuur

Vanuit Eef Advocatuur blijf ik mij richten op slachtoffers van letselschade. Een ongeval heeft een enorme impact op het leven van slachtoffers van letselschade. Het geeft mij enorm veel voldoening om juist die mensen te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. De missie van Eef Advocatuur is helder: Van letsel naar herstel.

Het mooie van mijn vak is dat je met enorm verschillende mensen te maken krijgt. Van huisvrouw tot ondernemer. Van kinderen tot ouderen. Doordat je bij de mensen thuis komt krijg je echt een kijkje in hun leven. Dat maakt het behandelen van letselschadezaken zo interessant en afwisselend.

Waarom Eef?

De mensen die mij goed kennen noemen mij Eef. Omdat ik een persoonlijke benadering belangrijk vind is de kantoornaam daarom Eef Advocatuur geworden. Voor mij is het belangrijk dat jij een goed gevoel bij mij hebt en dat jij je gehoord voelt. Vertrouwen is wat mij betreft namelijk de basis voor een goede samenwerking. Samen zullen wij er alles aan doen om jouw letselschadezaak tot een goed einde te brengen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Eef Advocatuur? Volg ons op Instagram: Eef Advocatuur. Of neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Eef Advocatuur blogbericht profielfoto Eva
Eva Spijkerman
31 januari 2024
Eef Advocatuur
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons

Een gratis kennismaking

Letselschade opgelopen? Eef Advocatuur staat voor je klaar. Terwijl jij je concentreert op je herstel, regelen wij de rest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vertel ons jouw verhaal

Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.