Skip to main content

Top 100 van de meest gevolgde letselschade-pagina’s op LinkedIn!

Net als in 2022 en 2023 heeft Letselschade.NU een ranglijst gemaakt van LinkedIn-bedrijfspagina’s van letselschade met de meeste volgers.
Eva Spijkerman
04 juni 2024

In de top-100 staan alleen organisaties die uitsluitend actief zijn in de letselschadebranche.

Nieuwkomers

Met trots mag ik melden dat Eef Advocatuur dit jaar is meegenomen als hoogste nieuwe binnenkomer op de ranglijst! Vanaf de opening van mijn kantoor in januari 2024 tot nu zijn wij op plek 51 (van de 100) geëindigd! Dat mag worden gevierd!

Voor de volledige lijst kunt u terecht op: https://www.letselschade.nu/letselschadebranche/top-100-van-meest-gevolgde-letselschade-paginas-op-linkedin/.

Wij blijven groeien!

Ik streef ernaar om ook volgend jaar weer een mooie plek op de ranglijst te behalen! Blijf mij vooral volgen voor nieuwe blogs en leuke updates. Dat kan via LinkedIn, maar uiteraard ook op Instagram of Facebook!  

Meer weten?

Wil je meer weten over Eef Advocatuur? Volg ons op Instagram of Facebook. Of neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Eva Spijkerman
04 juni 2024
Eef Advocatuur
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons

Een gratis kennismaking

Letselschade opgelopen? Eef Advocatuur staat voor je klaar. Terwijl jij je concentreert op je herstel, regelen wij de rest.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij jou thuis bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vertel ons jouw verhaal

Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer
Onjuiste invoer

Wij verwerken jouw gegevens conform het privacybeleid.